【香川グルメ】モチ餅うどんはいかが?「うどんモチモチ♪ お餅モチモチ♪ 食感が楽しい絶品うどん」| 本場かなくま餅 福田

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観音寺市の「本場かなくま餅 福田」は、明治の創業から地域で愛され続けるお餅屋さんだ。そして、40年前から手打ちうどんもスタート。まさに「二刀流」の名店だ。
モッチモチ食感が癖になる「うどん」と「アン餅」がコラボした「アン雑煮うどん」は、甘じょっぱさが病みつきに。

【Chinese(Traditional)】
位於觀音寺市、於明治時期就開業的「本場鹿隈餅 福田」,是持續受到在地人支持的麻糬店。而40年前也開始提供手桿烏龍麵的餐點。簡直就是傳說中的「二刀流」名店!
將Q彈有嚼勁的「烏龍麵」和「紅豆麻糬」作結合,「紅豆麻糬烏龍麵」便完成了。

【English】
Honba Kanakuma Mochi “Fukuda” in Kanonji City is a producer of mochi that’s been around for decades. Forty years ago, they also started making their own udon. It’s a famous store with dual specialties.
Their addictingly chewy udon and “an-mochi” come together to make “an-zoni udon”, which has the perfect blend of salty and sweet flavors. We’d love for you to try it yourself.

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 桃太郎JOURNEY https://momotaro-j.com/

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