ラタトゥイユの作り方♪夏にうれしい美味しい冷製です♪

Howto & Style

ラタトゥイユの作り方♪夏にうれしい美味しい冷製です♪

夏に美味しい冷たいラタトゥイユをつくってみた♪
( ✌︎’ω’)✌︎

ラタトゥイユを冷やすと、夏は美味しい、うれしい♪
ヘルシー夏野菜いろいろ♪
じっくり煮込んで旨みが凝縮♪
暑い夏には冷たさが心地よさ♪
オーブン使わず煮込んで冷蔵庫で冷やすタイプです♪
( ✌︎’ω’)✌︎

レシピ
・茄子3本
・ズッキーニ1本
・玉ねぎ1個
・にんにく2〜4片
・パプリカ赤と黄色 1個づつ
・オリーブオイル
・塩、胡椒
・ローレル
・タイムやローズマリーなどお好みの香草少量
・カットトマトの缶詰1

◆茄子とズッキーニは塩を振り30分くらい置いておく。灰汁などの水分が浮いてくるので拭き取る。
◆最後に塩胡椒で味を整える。
◆冷蔵庫で一晩冷やすと味が馴染んで美味しいと思う。夏は冷たいのが美味しい♪

おお、かわいい女の子も作ってるね♪

夏野菜のラタトゥイユの作り方~SAKI's kitchen~

参考;動画の調理道具
・スーパー鉄フライパン
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・ダマスカス包丁
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・ル・コルドンブルー ココット鍋
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How to make Cold Ratatouille

Healthy summer vegetables Various ♪
It is comfortable to cold in hot summer ♪
It is a type that cooks without using an oven and cools it in a refrigerator ♪
(✌︎ ‘ω’)

recipe
· 3 eggplants
· 1 zucchini
· 1 onion
・2 to 4 pieces of garlic
· Paprika red and yellow one by one
·Olive oil
· Salt and pepper
· Laurel
· Small amounts of your favorite herbs such as time and rosemary
· Canned tomatoes cut 1

◆ Eggplant and zucchini are kept in salt for about 30 minutes. Wet clean up as moisture such as lye floats.
♦ Finally taste with salt and pepper.
I think that taste is familiar and it is delicious when chilled overnight in a refrigerator. ♪ delicious in cold summer ♪