【Cooking】Ep.01「冷蔵庫にあるもので簡単美味しいおつまみ!Simple Appetizers」【Japanese Food】

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【Cooking】Ep.01「冷蔵庫にあるもので簡単美味しいおつまみ!Simple Appetizers」【Japanese Food】

Ep.01 【冷蔵庫にあるもので簡単おつまみ】

楽しくお料理記録もしていきます♬ 私のチャンネルでは、基本的に簡単・時短!誰でも作れる料理を目指します!

第1回お料理シリーズは、冷蔵庫に余っていた食材で適当に!そしてお酒に合うものをテーマに作ってみました。
蓮根のシャキシャキ感がたまらない一品と、豆腐と豚肉のチャンプルーです!

料理のアイデアやアドバイスなど、よろしければコメント欄にぜひぜひお願いします。

*海外の方向けに、途中でちょっとした日本語の解説・英語字幕など付けさせていただいております。

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Ep.01【Simple Appetizers 】

Let’s enjoy cooking! This is the record of my cooking and I’ll tell you how to cook easily and quickly.
Ep01, I cooked appetizers good with alcoholic beverages with ingredients I had in a fridge.

①renkon (lotus root) with great crisp tastes and crunchy texture
②tofu and pork chanpuru (stir-fried with tofu and pork)

Please request what you want me to cook and give me some advice in the comment box!

➡︎Shaki Shaki (しゃきしゃき、シャキシャキ)
An onomatopoeia word of Japanese. The sound of crispy or crunchy texture.

➡︎Aji tsuke (味付け、あじつけ)
Seasonig

➡︎Dashi (出汁、だし、ダシ)
Dashi is soup stock or broth made from bonito flakes, mushrooms, kelps and etc and have rich flavour in them. Usually it is used for making udon soup and other Japanese dishes.

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英語翻訳: あみちゃろ & CHI (Translated by Ami-charo & CHI)

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